Wednesday, August 27, 2014

Jom cuba B'vite dari Legacy Secret




Kalau anda perempuan, mesti pernah ade pengalaman consume satu product yang orang beghiyaa kata bagus sampai tahap perrabih duit gaji tapi end up result yang mengecewakan. Biasalah tu kan. Tindak balas badan manuasia ni lain-lain. Kadang ok kat orang tu tapi tak ok ke kita. Ok kat kita, tak oke pulak kat orang lain. Tapi takkan nak give up cemtu je. Ape kate. Ape kate korang cuba B'vite. B'vite dari secret legacy. Kenape? Kenape? Sebabnye ia mengandungi bahan semulajadi seperti Pomegranate, Goji Berry, Pure Marin Collagen, Acerolla Cherry, Aloe Vera, Soursop Leaf, Grape Stem Cel, Alp Rose Stem Cell, Comfey Root dan Tomato. Haa gitu. eksited pulak bila tengok ade stem cell dalam B'vite ni. Banyak produk kecantikan yang mengandungi stem cell skarang kan tapi rata-rata harga memang mahal. Dengan B'vite RM 33 je of course la pilih B'vite kan.

So, apa yang B'vite ni boleh buat??

Hah bermula dengan penyingkiran toksin dalam badan. Ramai yang taktau smua segala jenis jerawat yang ada kat muka kita tu adalah disebabkan toksin yang ada dalam badan. Penyingkiran toksin membantu mengurangkan jerawat, membuat kulit lebih segar dan sihat, menegangkan wajah dan hilangkan bintik-bintik hitam ataupun pigmentasi. Jangan terkejut bila bangun tidur je kulit dah jadi lembut macam baby-baby. Baby pun boleh jeles dengan kita tau. hahaha. 


Disebabkan lambakan produk-produk tiruan dipasaran, langkah berjaga-jaga harus diambil



1) First skali pengesahan melalui visual iaitu serongkan imej pertama sebanyak 15 darjah dan anda akan lihat     label dan mesej tersembunyi berulis 'LS' yang bermaksud Legacy Secret.




2) Kedua pengguna boleh merasai sendiri cetakan yang timbul pada label. Ade tak? ade tak? kalau takde tu      memang sah lah duplicate. Jangan beli ok.


3) Ketiga adalah pengesahan melalui QR weechat. Seee teknologi benar-benar membantu. Cuma imbaskan
    kod produk dan info akan diberikan. Betapa Legacy Secret begitu menjaga kualiti dan berusaha     untuk
    mengelakkan pengguna daripada tertipu oleh produk-produk tiruan.



Cara Penggunaan

Cara penggunaan adalah 2x sehari iaitu pagi sebelum sarapan sebabye bila perut kita kosong khasiat dalam B'vite akan dapat menyerap dengan lebih cepat dan malam sebelum tidur bagi  memulihkan dalaman kita sewaktu kita tidur. Senang kan? Untuk info lebih lanjut boleh rujuk sini 

      www.legacysecret.com








Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


 

Copyright 2016 © LabyRinth. Design by Ayu Barbydol